Jubileumsbok

Lantmästarförbundets jubileumsbok 1937–2017

 

I samband med att Sveriges Lantmästarförbund firade 80 år lanserades en jubileumsbok som omfattar förbundets verksamhet från 1937 till 2017. Bokens titel är ”Lantmästare – en utbildning i tiden” och redaktör är Agneta Lilliehöök.

I en lättsam form berättas historien om lantmästarutbildningen, Lantmästarförbundet och titeln lantmästare. Dessutom har vi samlat en lång rad fakta om förbundets 80-åriga historia.

Boken är uppdelad i ett antal fristående kapitel och vi har varit frikostiga med bilder eftersom det alltid är intressant att se vem som var med och påverkade. Samtliga personer som finns namngivna i boken finns i ett register längst bak, det omfattar 405 namn.

Om du ska berätta för dina barn och barnbarn vad utbildningen till lantmästare innebär, är denna bok ett måste! Det finns en möjlighet att den inspirerar dem att välja lantmästarutbildningen...

 

Lantmästare – en utbildning i tiden

– Bokens format är 170 x 240 mm och omfånget är 224 sidor. Hård pärm.

– Boken kostar 275 kr inklusive moms.

– Emballage och porto kostar 70 kr

– Boken skickas ut med vanlig post

– Faktura medföljer i paketet.

– Vi säljer även boken vid olika evenemang, som kommande förbundsstämmor, Lantmästardagar och mässor. Då tillkommer inget porto. Två betalningssätt är möjliga då, kontant eller swish.

 

Beställning

Det finns flera sätt att beställa boken:

– Via e-post till agneta@tejarp.se

– Via telefon 040–40 86 80, fråga efter Jonas eller Filippa

– Skicka in en kupong som finns i tidningen Lantmästaren


facebook Tipsa en vän via Epost Skriv ut